BLOG
Αθήνα 25 Μαΐου 2015 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Διευκρινήσεις σχετικά με παραπλανητικές ενέργειες προσέλκυσης στα προγράμματα εκπαίδευσης του προσωπικού των επιχειρήσεων των τροφίμων Σε συνέχεια μεγάλου αριθμού καταγγελιών, οι οποίες υποβάλλονται στον ΕΦΕΤ και αφορούν ενέργειες παραπληροφόρησης που χρησιμοποιούνται ως μέσο προσέλκυσης των επιχειρήσεων και των εργαζομένων τους για εκπαίδευση ή κατάρτιση στα προγράμματα εκπαίδευσης του προσωπικού […]
Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε ότι με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο σχεδιασμός και εφαρμογή συστήματος HACCP για το μελισσοκομικό εργαστήριο ΣΤΑΖΕΙ ΜΕΛΙ ΦΙΛΙΠΠΑΣ ΒΑΠΤΙΣΤΗΣ στο Περδικάρι Κύθνου. Το γραφείο μας σχεδίασε και ανέπτυξε το σύστημα προσαρμοσμένο στις ανάγκες της επιχείρησης αλλά και στις απαιτήσεις του CODEX ALIMENTARIOUS και της σύγχρονης νομοθεσίας.
Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε ότι με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο σχεδιασμός και εφαρμογή συστήματος HACCP για το αρτοποιείο ΣΕΙΡΙΟΣ στην Ερμούπολη Σύρου. Το γραφείο μας σχεδίασε και ανέπτυξε το σύστημα προσαρμοσμένο στις ανάγκες της επιχείρησης αλλά και στις απαιτήσεις του CODEX ALIMENTARIOUS και της σύγχρονης νομοθεσίας.
ΕΚΠΤΩΣΗ 15% ΣΤΑ ΑΡΧΕΙΑ & ΣΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ HACCP Σύμφωνα με την ευρωπαϊκή αλλά και την εθνική νομοθεσία (ΕΚ.αρ.852/04, ΥΑ 14707/17.08.2007, ΥΑ 14708/17.08.2007 και Απόφαση επιβολής προστίμων ΦΕΚ 727/Β/15.06.2006) η εφαρμογή ενός συστήματος αυτοελέγχου σε μια επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος είναι υποχρεωτική. Το γραφείο μας αναλαμβάνει τη σύνταξη Φακέλου τεκμηρίωσης συστήματος HACCP καθώς και την σύνταξη των […]
Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την αδειοδότηση και επαναλειτουργία του Δημοτικού Σφαγείου Μυκόνου. Το γραφείο μας ανέλαβε και ολοκλήρωσε με επιτυχία τον Σχεδιασμό και τη Μελέτη HACCP για το βιομηχανικό χώρο σφαγής αιγοπροβάτων, χοιρινών και βοοειδών καθώς καθώς και την εκ νέου αδειοδότηση του σφαγείου σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Ν.4014/12. Με την ολοκλήρωση των […]
Το γραφείο μας ανέλαβε και ολοκλήρωσε με επιτυχία τον Σχεδιασμό και τη Μελέτη HACCP για το βιομηχανικό χώρο σφαγής αιγοπροβάτων, χοιρινών και βοοειδών καθώς και την Αδειοδότηση σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Κανονισμού 1069/2009 και τη Μελέτη HACCP για το θάλαμο κατάψυξης ζωικών υποπροιόντων κατηγορίας 1,2 και 3. Με την ολοκλήρωση των υπηρεσιών μας ξεκίνησε […]
Υποχρεωτική είναι η έκδοση νέας άδειας εγκατάστασης το αργότερο μέχρι τις 12 Μαρτίου του 2015 ακόμα και σε ήδη αδειοδοτημένες κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις, στις οποίες έχουν επέλθει μεταβολές, όπως αύξηση ζωικού κεφαλαίου, προσθήκη αμελκτηρίων και αλλαγή κατόχου της εκμετάλλευσης. Σε όσες κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις διαπιστώνεται παράβαση, θα επιβάλλονται σε βάρος του φορέα της κτηνοτροφικής εγκατάστασης βαριές κυρώσεις. […]
Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε ότι με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διαδικασία πιστοποίησης του συστήματος διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων σύμφωνα με το ISO 22000:2005, της επιχείρησης Σύρου Εδέσματα. Το γραφείο μας σχεδίασε και ανέπτυξε το σύστημα προσαρμοσμένο στις ανάγκες της επιχείρησης αλλά και στις απαιτήσεις του προτύπου και της σύγχρονης νομοθεσίας. Η Τύρβη Μελετητική Συμβουλευτική πέρα από […]
Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε ότι με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διαδικασία πιστοποίησης του συστήματος διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων σύμφωνα με το ISO 22000:2005, της επιχείρησης ΑΡΩΜ. Το γραφείο μας σχεδίασε και ανέπτυξε το σύστημα προσαρμοσμένο στις ανάγκες της επιχείρησης αλλά και στις απαιτήσεις του προτύπου και της σύγχρονης νομοθεσίας Η Τύρβη Μελετητική Συμβουλευτική πέρα από τις […]
Ο ΕΦΕΤ και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο των ελέγχων που διενεργεί και σε συνεργασία με τη Β’ Χημική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, διαπίστωσε τη διακίνηση προϊόντων τα οποία πωλούνται ως ελαιόλαδα με τις εξής ενδείξεις : Α) ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ – ΛΑΚΩΝΙΑ Β) ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ – ΜΑΝΗ ΛΑΚΩΝΙΑ Γ) ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ […]