Με την νέα υγειονομική διάταξη εναρμονίζεται η ελληνική νομοθεσία με την Ευρωπαϊκή όσον αφορά στους κανονισμούς ΕΚ852/2004 (που καθιστά υποχρεωτική την εφαρμογή του συστήματος HACCP στις επιχειρήσεις τροφίμων) και 178/2002.
Όλες οι επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών πλέον υποχρεούνται να τηρούν τα κατάλληλα αρχεία τεκμηρίωσης διαδικασιών σύμφωνα με το άρθρο 5 του καν. 852/2004 (HACCP) ανάλογα με την φύση και το μέγεθος της εκάστοτε επιχείρησης.
1:22 μμ , 27 Απριλίου 2014
0